Καλάθι 0 Προιόντα - 0,00 €

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

6932234855
 

Τρόποι Αποστολής

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Για την Ελλάδα, εντός του δικτύου πόλεων των εταιριών courier, τα έξοδα αποστολής είναι 2.95€. (Όταν η παραγγελία σας είναι πάνω από 49€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν,)

 

Εάν επιλέξετε Πληρωμή με Αντικαταβολή επιβαρύνεστε με τα έξοδα αντικαταβολής +1.95€

 

Για τις περιοχές εκτός του δικτύου πόλεων των εταιριών courier (δυσπρόσιτες περιοχές) η χρέωση είναι και πάλι 2.95€, η μέθοδος πληρωμής όμως για να παραδοθεί στην πόρτα σας πρέπει να είναι με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ +1.95€ (σύνολο 4,90€). Εναλλακτικά η παραλαβή μπορεί να γίνει και από το πλησιέστερο κατάστημα courier της περιοχής σας.

 

- Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται με συνεργαζόμενες εταιρίες courier στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε για εσάς την ταχύτερη, ασφαλέστερη και εντός των προσυμφωνημένων χρονικών ορίων παράδοση των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. Αυτό θα σημαίνει συνήθως από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες, από την ημερομηνία της παραγγελίας σας.
- Όλα τα είδη τα οποία εμφανίζονται στο δικτυακό μας τόπο είναι άμεσα διαθέσιμα.
Ωστόσο εάν για οποιονδήποτε λόγω κάποιο προϊόν δεν μπορεί να αποσταλεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ή μέσω email για να σας ενημερώσουμε για τη νέα ημερομηνία παράδοσης, εάν κρίνετε ότι δεν σας εξυπηρετεί μπορούμε να ακυρώσουμε την παραγγελία σας και εάν αυτή έχει πληρωθεί, τα χρήματα σας να επιστραφούν εντός 2 ημερών σε τραπεζικό λογαριασμό των συνεργαζόμενων με εμάς τραπεζών.