Καλάθι 0 Προιόντα - 0,00 €

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

6932234855
 

Τρόποι Αποστολής

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για αγορές μεγαλύτερεςτων 49€

 

Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται με συνεργαζόμενες εταιρίες courier στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε για εσάς την ταχύτερη, ασφαλέστερη και εντός των προσυμφωνημένων χρονικών ορίων παράδοση των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. Αυτό θα σημαίνει συνήθως από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες, από την ημερομηνία της παραγγελίας σας.

Αν τα προϊόντα φτάσουν στον προορισμό που μας έχετε υποδείξει αλλά δεν υπάρχει κάποιο άτομο να παραλάβει το δέμα τότε ο διανομέας θα αφήσει ένα σημείωμα που θα σας προτρέπει να επικοινωνήσετε με την μεταφορική εταιρεία. Αν δεν υπάρξει ανταπόκριση μέσα στις επόμενες 10 εργάσιμες μέρες το δέμα επιστρέφει στο κατάστημα μας. Σας προτείνουμε για να αποφευχθεί η παραπάνω κατάσταση να επιλέγετε διευθύνσεις όπου πάντα θα υπάρχει κάποιος να παραλάβει το δέμα (π.χ. εργασιακός χώρος).

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Για την Ελλάδα, εντός του δικτύου πόλεων των εταιριών courier, τα έξοδα αποστολής είναι 3.90€.
Εάν επιλέξετε Πληρωμή με Αντικαταβολή επιβαρύνεστε με τα έξοδα αντικαταβολής +1.50€

Για τις περιοχές εκτός του δικτύου πόλεων των εταιριών courier (δυσπρόσιτες περιοχές) η χρέωση είναι και πάλι 3.90€, η μέθοδος πληρωμής όμως για να παραδοθεί στην πόρτα σας πρέπει να είναι με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ +1.50€, ή εναλλακτικά η παράδοση γίνεται στο κατάστημα courier της περιοχής σας.

Όταν η παραγγελία σας είναι πάνω από 49€ η αποστολή είναι δωρεάν, χωρίς καμιά άλλη απολύτως επιβάρυνση.


Όλα τα είδη τα οποία εμφανίζονται στο δικτυακό μας τόπο είναι άμεσα διαθέσιμα.
Ωστόσο εάν για οποιονδήποτε λόγω κάποιο προϊόν δεν μπορεί να αποσταλεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ή μέσω email για να σας ενημερώσουμε για τη νέα ημερομηνία παράδοσης, εάν κρίνετε ότι δεν σας εξυπηρετεί μπορούμε να ακυρώσουμε την παραγγελία σας και εάν αυτή έχει πληρωθεί, τα χρήματα σας να επιστραφούν εντός 5 ημερών σε τραπεζικό λογαριασμό των συνεργαζόμενων με εμάς τραπεζών.